Volop ruimte voor

rust en ontspanning

Camping Elizabeth Hoeve in Melissant (Zuid-Holland) is een camping, waar u terecht kunt voor rust, ontspanning en nog veel meer. Deze camping biedt ruime zonnige plaatsen van minimaal 250 m2. De plaatsen zijn volledig omgeven door groen zodat u optimaal van uw rust en privacy kunt genieten.

Tevens is er een gezellige passantenveld waar u ook ruimte heeft.

Daarnaast biedt de Elizabeth Hoeve u de mogelijkheid om gebruik te maken van seizoensplaatsen en jaarplaatsen met goede nutsaansluitingen. De omgeving is geschikt voor iedere leeftijd, cultuur of natuurliefhebber.

De camping is makkelijk te bereiken met uw auto of camper. Ook voor een lang weekend of een paar daagjes is camping Elizabeth Hoeve een uitstekende bestemming.

De camping is geopend van 15 Maart t/m 31 Oktober

Geniet van de

Prachtige omgeving

De Elizabeth Hoeve is gelegen op een afstand van nog geen 500 meter van het gezellige dorp Melissant waar u uw dagelijkse benodigdheden kunt halen.

Vanaf de camping kunt u uitstapjes maken naar de deltawerken, de vissershaven van Stellendam, de stranden van Ouddorp en ook het streekmuseum te Sommelsdijk. De omgeving biedt u prachtige natuurgebieden waaronder „de slikken van Flakkee“ met oerossen, fjordepaarden, reeën, fazanten, konijnen en vele soorten watervogels. In het voorjaar is er volop te genieten met de prachtige bloemrijke akkers en worden op de uitgestrekte weilanden en dijken de schapen weer losgelaten.

Sportievelingen zullen zich hier

Niet vervelen

Verder biedt de omgeving meer dan voldoende mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Mooie fietsknooppunt routes beschikbaar. Via deze route komt u langs schitterende natuurgebieden.

Buiten de prachtige fiets- en wandelroutes, zijn er nog meer mogelijkheden om sportief te ontspannen. Zo kunt u gebruik maken van het viswater, (dat uitsluitend bedoeld is voor de camping gasten) waar u op uw gemak een hengeltje uit kunt gooien.

Ook is de camping dichtbij het Grevelingenmeer gelegen, waar u aan verschillende watersport activiteiten kunt deelnemen. In de directe omgeving zijn er nog vele andere sporten te beoefenen zoals voetbal, tennis en golf. Zes kilometer van de camping vindt u een heerlijk subtropisch zwembad.

De camping is van alle gemakken voorzien

Voor alle leeftijden

Alle plaatsen op deze camping zijn voorzien van een 16 ampère stroom aansluiting. Het is mogelijk om te internetten, want op vrijwel heel de camping kunt u gebruik maken van het draadloze internet (tegen vergoeding).

Ook zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig waaronder warme douches, toiletten, wasbakken, groentewasplaats, wasmachine en een stortplaats voor het chemisch toilet.

Het naastgelegen akkerbouwbedrijf is een bezoekje waard. Voor het hele gezin is het leuk om een kijkje te nemen bij de geiten en pony’s. Ook zijn er een goed onderhouden speeltuin en trampoline waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Honden zijn in het laag- en hoogseizoen toegestaan, mits ze aangelijnd zijn.

De Camping is geopend van 15 Maart t/m 31 Oktober

Bekijk de plaatsen en prijzen

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening telt!